top of page

Повратни информации за услугата FWHS

1. Која услуга/и моментално или претходно сте ја користеле во женската здравствена служба Fairfield?
Информации и упатување
Генералистички случај
Генералистичко советување
Диететика
Групи или работилници
Друго
2. Колку сте задоволни од услугата(ите) што ги добивте? (1=воопшто не сум задоволен, 5=целосно задоволен)
1
2
3
4
5
3. Дали вашиот работник(и) на FWHS изгледаше срдечно, поддржувачко и загрижено? (1=воопшто не е точно, 5=целосно точно)
1
2
3
4
5
4. Мојот работник(и) на FWHS направи добра работа кога ме сослуша и ме разбра? (1=воопшто не е точно, 5=целосно точно)
1
2
3
4
5
5. Дали вашиот работник(и) на FWHS ве третираше со почит? (1=воопшто не е точно, 5=целосно точно)
1
2
3
4
5
Што мислите, во кои области треба да се подобриме? Изберете ги сите што се однесуваат:
Дали има некои услуги што би сакале да ги понудиме повеќе во иднина? Штиклирајте ги сите што се однесуваат. Слободно оставете го вашиот сопствен предлог под „друго“.
Колку е веројатно да ја препорачате женската здравствена служба на Ферфилд на член на семејството или пријател?
Исклучително веројатно
Многу веројатно
Веројатно
Можеби
Воопшто не

Ви благодариме што учествувавте во анкетата. Ако сакате да ве контактираат во врска со повратните информации што сте ги дале, ве молиме оставете го вашето име и детали подолу...


Ви благодариме што го пополнивте овој формулар за повратни информации. Сакаме да ги слушнеме вашите повратни информации за да можеме да продолжиме да ја подобруваме нашата услуга. Одговорите се доверливи и можете да изберете да останете анонимни со тоа што нема да го оставите вашето име и контакт број.

Thanks for submitting!

Контактирајте не денес...


Контакт

Телефон: (02) 9794 0150

Локација: 
Меморијалната сала на Артур Вест
Мекбурни патот, Кабрамата 2166
(Се наоѓа во Меморијалниот парк Кабравале, 
зад PCYC Fairfield - Cabramatta)

​Работно време:
Понеделник до петок од 9:00 до 17:00 часот
Затворено за ручек секој ден од 13:00 до 14:00 часот

Иницијатива за женско здравје и благосостојба, првенствено фокусирана на поддршка на жените мигранти, бегалци и обесправени жени кои живеат во областа на локалната самоуправа Ферфилд. Здравствената служба за жени на Ферфилд е заеднички поддржана од Женскиот здравствен центар Бенкстаун и Центарот за женско здравје во Ливерпул, а финансирана од NSW Health преку Локалната здравствена област Југозападна Сиднеј.

©2023 Ферфилд женска здравствена служба

bottom of page