top of page

Работно време: 
Понеделник до петок од 9:00 до 17:00 часот
Затворено за ручек секој ден од 13:00 до 14:00 часот

Локација:

Меморијалната сала на Артур Вест,

Мекбурни Роуд, Кабрамата NSW 2166

(Се наоѓа во Меморијалниот парк Кабравале,

зад PCYC Fairfield Cabramatta)

Поштенско сандаче 203
Кабрамата NSW 2166

Контакт

Здравствената служба за жени на Ферфилд обезбедува БЕСПЛАТНА поддршка за здравје и благосостојба за возрасни жени кои живеат во областа на локалната самоуправа Ферфилд.

 

За општи прашања или резервации, Ве молиме контактирајте со нас за деталите подолу или слободно контактирајте во нашиот центар за чаша и разговор.

Женска здравствена служба Ферфилд
Телефон: (02) 9794 015

Thanks for submitting!

Контактирајте не денес...


Контакт

Телефон: (02) 9794 0150

Локација: 
Меморијалната сала на Артур Вест
Мекбурни патот, Кабрамата 2166
(Се наоѓа во Меморијалниот парк Кабравале, 
зад PCYC Fairfield - Cabramatta)

​Работно време:
Понеделник до петок од 9:00 до 17:00 часот
Затворено за ручек секој ден од 13:00 до 14:00 часот

Иницијатива за женско здравје и благосостојба, првенствено фокусирана на поддршка на жените мигранти, бегалци и обесправени жени кои живеат во областа на локалната самоуправа Ферфилд. Здравствената служба за жени на Ферфилд е заеднички поддржана од Женскиот здравствен центар Бенкстаун и Центарот за женско здравје во Ливерпул, а финансирана од NSW Health преку Локалната здравствена област Југозападна Сиднеј.

©2023 Ферфилд женска здравствена служба

Доколку сте во непосредна опасност: 
Ве молиме јавете се на 000 
Детска линија за помош: 
1800 551 800
1800 65 64 63 
Ако ви треба помош за семејно насилство:

Ве молиме јавете се на линијата за помош за семејно насилство во Нов Јужен Велс: 

13 11 14 
Ако сте во криза:

Ве молиме јавете се на 24-часовната телефонска услуга на Lifeline: 

bottom of page