top of page

Во Центарот за женско здравје Fairfield, нашите посветени Caseworkers се тука да ви пружат стручна поддршка и практична помош. 

Generalist Case Work

Нашиот тим се состои од искусни и квалификувани професионалци кои се посветени да ви дадат моќ, да ви помогнат да донесувате информирани одлуки и да ви помагаат во навигацијата во предизвикувачки ситуации.

Нашите Caseworkers ќе спроведат темелна проценка за да ги разберат вашите единствени потреби, да развијат персонализиран план за случај и да понудат поддршка за да ви помогнат да ги постигнете вашите цели. 

Состаноците се вршат на доверлив, почитуван и културно соодветен начин.

Ако се соочувате со животни предизвици и ви треба практична помош, не двоумете се да го контактирате нашиот Центар за да закажете состанок со еден од нашите Службеници.
 

Thanks for submitting!

Контактирајте не денес...


Контакт

Телефон: (02) 9794 0150

Локација: 
Меморијалната сала на Артур Вест
Мекбурни патот, Кабрамата 2166
(Се наоѓа во Меморијалниот парк Кабравале, 
зад PCYC Fairfield - Cabramatta)

​Работно време:
Понеделник до петок од 9:00 до 17:00 часот
Затворено за ручек секој ден од 13:00 до 14:00 часот

Иницијатива за женско здравје и благосостојба, првенствено фокусирана на поддршка на жените мигранти, бегалци и обесправени жени кои живеат во областа на локалната самоуправа Ферфилд. Здравствената служба за жени на Ферфилд е заеднички поддржана од Женскиот здравствен центар Бенкстаун и Центарот за женско здравје во Ливерпул, а финансирана од NSW Health преку Локалната здравствена област Југозападна Сиднеј.

©2023 Ферфилд женска здравствена служба

bottom of page