top of page

12 февруари 2024 година


10:00 - 11:30 часот

Работилница „Јас сум дигитален такт“.

Теми:

  • Научете ги основите за добивање онлајн

  • Бидете безбедни додека сте онлајн

  • Дружете се онлајн со семејството и пријателите

  • Бидете во тек со она што се случува во вашиот

  • заедница и низ целиот свет

  • Изградете ја вашата доверба во користењето на дигиталната технологија Научете како да купувате онлајн, безбедно и безбедно

  • Како да пристапите и да користите владини веб-страници/портал (на пр. mygov) 


Датум: понеделник, 12 февруари 2024 година

Време:10-11:30 часот

Локација:Витлам библиотека Кабрамата


Потребна е резервација. Ве молиме јавете се на 02 9794 0150 или пополнете го формуларот подолу...

Date of Birth
Претпочитан начин на контакт
Кога ќе ѕвони персоналот, дали е во ред да оставите порака?
Да
бр
Потребно е толкување
Да
бр
Ве молиме означете ја групата(ите) за кои сте заинтересирани (може да штиклирате повеќе од една):

Ќе ве контактира персоналот на FWHS во рок од 14 работни дена во врска со вашата регистрација.


Регистрирајте се денес:

Thanks for submitting!

Контактирајте не денес...


Контакт

Телефон: (02) 9794 0150

Локација: 
Меморијалната сала на Артур Вест
Мекбурни патот, Кабрамата 2166
(Се наоѓа во Меморијалниот парк Кабравале, 
зад PCYC Fairfield - Cabramatta)

​Работно време:
Понеделник до петок од 9:00 до 17:00 часот
Затворено за ручек секој ден од 13:00 до 14:00 часот

Иницијатива за женско здравје и благосостојба, првенствено фокусирана на поддршка на жените мигранти, бегалци и обесправени жени кои живеат во областа на локалната самоуправа Ферфилд. Здравствената служба за жени на Ферфилд е заеднички поддржана од Женскиот здравствен центар Бенкстаун и Центарот за женско здравје во Ливерпул, а финансирана од NSW Health преку Локалната здравствена област Југозападна Сиднеј.

©2023 Ферфилд женска здравствена служба

bottom of page