top of page

1300 888 529

Правна помош

Ако имате правен проблем во Нов Јужен Велс, Legal Aid NSW е тука да ви помогне.

Ако ви треба адвокат и немате доволно пари за да платите, можеби ќе можете да добиете помош од еден од нашите адвокати на Legal Aid NSW. LawAccess NSW може да ви каже дали ги исполнувате условите и може да закажете состанок за да разговарате со еден од нашите адвокати.


Нашите адвокати можат да ве поддржат во кривичните работи кои вклучуваат полиција, семејни работи кои вклучуваат деца или прекин на врската или граѓански прашања каде што имате проблеми со основна потреба како домување, поддршка за приходи или пристап до поддршка за здравје и попреченост.


Имаме некои од најголемите правни практики во Нов Јужен Велс, а нашите адвокати се стручни, посветени професионалци.

Thanks for submitting!

Контактирајте не денес...


Контакт

Телефон: (02) 9794 0150

Локација: 
Меморијалната сала на Артур Вест
Мекбурни патот, Кабрамата 2166
(Се наоѓа во Меморијалниот парк Кабравале, 
зад PCYC Fairfield - Cabramatta)

​Работно време:
Понеделник до петок од 9:00 до 17:00 часот
Затворено за ручек секој ден од 13:00 до 14:00 часот

Иницијатива за женско здравје и благосостојба, првенствено фокусирана на поддршка на жените мигранти, бегалци и обесправени жени кои живеат во областа на локалната самоуправа Ферфилд. Здравствената служба за жени на Ферфилд е заеднички поддржана од Женскиот здравствен центар Бенкстаун и Центарот за женско здравје во Ливерпул, а финансирана од NSW Health преку Локалната здравствена област Југозападна Сиднеј.

©2023 Ферфилд женска здравствена служба

bottom of page