top of page

1300 13 23 63

Натпреварот работи

Во MatchWorks, веруваме дека секој заслужува можност да работи. Затоа секоја година им помагаме на илјадници луѓе од сите потекла, возрасти и способности да ја најдат вистинската работа.

Треба денес, добијте го утре


Знаеме што им е потребно на барателите на работа за да го направат следниот чекор. И ние се среќаваме со видови на работи што работодавците ги сакаат кај своите луѓе. Што е најважно, ги спојуваме двете.


Нашите услуги за барање работа и Службите за вработување попречености, поддржани од Федералната влада, отвораат свет на можности. Помошта за барателите на работа и стимулации за работодавците помагаат да се оформи трајно вработување и посилни работни места.


Големи или мали, MatchWorks соработува со бизниси од секаков вид. Ги поставуваме луѓето во секакви улоги во малопродажба, угостителство, логистика, администрација, услуги на клиентите, безбедност, градежништво, грижа и многу повеќе.


Нашиот талент е разновиден, доаѓа од над 150 земји и зборува повеќе од 100 различни јазици.


MatchWorks е основач на Националната мрежа за работна сила (NWN) - соработка на австралиски даватели на услуги за вработување. NWN е единствена точка на контакт за големите работодавци кои сакаат професионална поддршка за регрутирање за повеќе локации во Австралија.


Ние сме со вас за целото патување


Она што не издвојува е нашата посветеност на градење трајни односи со нашите баратели на работа и работодавци.  Затоа ве поддржуваме во секоја фаза од процесот на регрутирање.


  • Ги идентификуваме стратегиите и процесите што им се потребни на работодавците за да ја привлечат најдобрата личност за позицијата.

  • Ги посочуваме силните страни на барателите на работа и можностите за развој за да се осигураме дека сте подготвени за работа за да обезбедите долгорочно вработување.


Нашиот однос со работодавците и барателите на работа не завршува на состанокот за работа. Работиме со клиенти по сместувањето, така што првите неколку месеци од вработувањето минуваат без проблеми и сите вклучени се задоволни од исходот.


MatchWorks нуди бесплатна услуга за работодавците и регистрираните баратели на работа. Освен тоа, помагаме да се развијат различни работни места помагајќи им на бизнисите да вработуваат лица со попреченост и луѓе од сите култури, потекла и возрасни групи.

Thanks for submitting!

Контактирајте не денес...


Контакт

Телефон: (02) 9794 0150

Локација: 
Меморијалната сала на Артур Вест
Мекбурни патот, Кабрамата 2166
(Се наоѓа во Меморијалниот парк Кабравале, 
зад PCYC Fairfield - Cabramatta)

​Работно време:
Понеделник до петок од 9:00 до 17:00 часот
Затворено за ручек секој ден од 13:00 до 14:00 часот

Иницијатива за женско здравје и благосостојба, првенствено фокусирана на поддршка на жените мигранти, бегалци и обесправени жени кои живеат во областа на локалната самоуправа Ферфилд. Здравствената служба за жени на Ферфилд е заеднички поддржана од Женскиот здравствен центар Бенкстаун и Центарот за женско здравје во Ливерпул, а финансирана од NSW Health преку Локалната здравствена област Југозападна Сиднеј.

©2023 Ферфилд женска здравствена служба

bottom of page