top of page

02 9728 8399

Полициски станици – Ферфилд

Мисијата на полициските сили на Нов Јужен Велс, како што е наведено во Законот за полиција од 1990 година, е да работи со заедницата за намалување на насилството, криминалот и стравот.

Полициските сили на Нов Јужен Велс

Мисијата на полициските сили на Нов Јужен Велс, како што е наведено во Законот за полиција од 1990 година, е да работи со заедницата за намалување на насилството, криминалот и стравот.


Наша цел е да ја заштитиме заедницата и имотот со

  • спречување, откривање и истражување на криминалот

  • следење и унапредување на безбедноста на патиштата

  • одржување на општествениот поредок

  • вршење и координирање на итни и спасувачки операции.

Thanks for submitting!

Контактирајте не денес...


Контакт

Телефон: (02) 9794 0150

Локација: 
Меморијалната сала на Артур Вест
Мекбурни патот, Кабрамата 2166
(Се наоѓа во Меморијалниот парк Кабравале, 
зад PCYC Fairfield - Cabramatta)

​Работно време:
Понеделник до петок од 9:00 до 17:00 часот
Затворено за ручек секој ден од 13:00 до 14:00 часот

Иницијатива за женско здравје и благосостојба, првенствено фокусирана на поддршка на жените мигранти, бегалци и обесправени жени кои живеат во областа на локалната самоуправа Ферфилд. Здравствената служба за жени на Ферфилд е заеднички поддржана од Женскиот здравствен центар Бенкстаун и Центарот за женско здравје во Ливерпул, а финансирана од NSW Health преку Локалната здравствена област Југозападна Сиднеј.

©2023 Ферфилд женска здравствена служба

bottom of page