top of page

02 8799 6700

Меѓународни услуги за порамнување (SSI)

Посветени услуги за разновидна Австралија.

SSI е национална непрофитна организација која обезбедува посветени човечки и социјални услуги на разновидна Австралија.


Со заедницата во срцето на сè што правиме, нашата цел е да создадеме свет во кој секој ќе има пристап до еднакви можности.


SSI е основана во Сиднеј во 2000 година со цел да им помогне на новодојдените бегалци да се населат во Австралија. Со текот на времето, нашата експертиза за работа со луѓе од различно културно и јазично потекло послужи како основа за постепено проширување во други социјални услуги и географски области. Сега испорачуваме услуги низ три држави, имаме посветен истражувачки тим кој ја информира нашата работа и водечките увиди во секторот и се залагаме за проблемите на нашите заедници.

Thanks for submitting!

Контактирајте не денес...


Контакт

Телефон: (02) 9794 0150

Локација: 
Меморијалната сала на Артур Вест
Мекбурни патот, Кабрамата 2166
(Се наоѓа во Меморијалниот парк Кабравале, 
зад PCYC Fairfield - Cabramatta)

​Работно време:
Понеделник до петок од 9:00 до 17:00 часот
Затворено за ручек секој ден од 13:00 до 14:00 часот

Иницијатива за женско здравје и благосостојба, првенствено фокусирана на поддршка на жените мигранти, бегалци и обесправени жени кои живеат во областа на локалната самоуправа Ферфилд. Здравствената служба за жени на Ферфилд е заеднички поддржана од Женскиот здравствен центар Бенкстаун и Центарот за женско здравје во Ливерпул, а финансирана од NSW Health преку Локалната здравствена област Југозападна Сиднеј.

©2023 Ферфилд женска здравствена служба

bottom of page